Email: capital@capital.hu Telefon: +36 1 266 0199
Cím: 1052 Budapest, Régiposta utca 5,

Capital Communications

Kommunikációs szolgáltatások a tanácsadástól a megvalósításig

rólunk

A Capital Communications egy többcsatornás stratégiai kommunikációs ügynökség, amely széleskörű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

A Capital Communications a helyi ismereteket és tapasztalatokat ötvözi a legjobb nemzetközi gyakorlattal és a legkorszerűbb megoldásokkal azokon a piacokon, amelyeken működik.

A Capital Communications 20 éve nyújt kommunikációs szolgáltatásokat hazai és nemzetközi nagyvállalatoknak és szervezeteknek Magyarországon, valamint a közép- és délkelet-európai régióban. Az ügynökség számos jelentős projektben vett részt, amelyek közül jó néhány mérföldkőnek számított a kommunikációs gyakorlatban Magyarországon és a régióban egyaránt.

szolgáltatások

globális jelenlét

A Capital Communications rendszeresen jelen van globális kommunikációs fórumokon és eseményeken, amelynek köszönhetően folyamatosan a szakma legkorszerűbb megoldásait alkalmazza.

Az ügynökség részt vesz a kommunikációs szakma megújításában és korszerűsítésében, ezért az ügynökség vezetői és tanácsadói gyakran szerepelnek és adnak elő szakmai konferenciákon, nemzetközi fórumokon, valamint felsőoktatási intézményekben.

A Capital Communications a Davosi Világkommunikációs Fórum (WCF Davos) exkluzív partnere, és az ügynökség alapító-ügyvezető igazgatója jelenleg a WCF Davos társelnöke is. A Capital Communications szorosan együttműködik a délkelet-európai PRO.PR konferenciasorozattal, valamint aktívan részt vesz a PR ARENA, és más regionális fórumok munkájában is.

hírek

ügyfelek

Jelentősebb korábbi és jelenlegi ügyfeleink:

elérhetőség

Email:

capital@capital.hu

Telefon:

+36 1 266 0199

Cím:

1052 Budapest, Régiposta utca 5,